7 dagars grundläggande kurs i överlevnadskunskaper! 14 – 20 aug

Att överleva i naturen sommar TUMBUnder den här veckan kommer du att lära dig grundläggande färdigheter om hur du överlever i naturen. Du kommer lära dig hur du bygger ett överlevnadsskydd, gör upp eld med pinnar, flår och styckar ett djur, gör snören från naturen, hittar utan karta och kompass, ätbara vilda växter, grundläggande vildmarkshygien och mycket mer.

Naturlivs överlevnadskurser är mer än en praktiska kurser i överlevnad.

Det är helhetsupplevelser där fokus ligger på mötet med naturen, oss själva och gemenskapen. Vi vet att den viktigaste överlevnadskunskapen är möjligheten av att kunna uppskatta livet som det är.Sista två dagarna kommer du få praktisera de nyinlärda kunskaperna i en skapad överlevnadssituation. Kursen är anpassad för dig utan tidigare erfarenhet, likväl för den med erfarenhet och som vill ha en utmaning.

Kostnad: 3500kr (modern stenålderskost ingår)
Plats: Upphämtning och avlämning vid Mölnbo station, utanför Södertälje.
Datum: 14 -20 Augusti
Tid: 14 aug kl 12.00 - 20 aug kl 17.00

För att anmäla sig, skicka ett e-mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så skickar vi vårt infopaket och anmälningsblankett. För att anmäla sig så sätter man in halva kursavgiften på vårt konto och skickar tillbaka den ifyllda anmälningsblanketten. Först när man gjort detta är man anmäld och det är först till kvarn som gäller för de platser vi har.
 
Frågor? Ring Niklas på 072 036 86 82 eller skicka ett email till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi ses i skogen!

Niklas och Johan
Föreningen Naturliv