Att överleva i naturen, 13-15 jan 2017 - Vinter

Att överleva i naturen vinter TUMBLär dig grunderna för att överleva i naturen - vinterversionen!
Du kommer att lära dig grundläggande färdigheter om hur du överlever i naturen vintertid. Du kommer lära dig hur du bygger ett överlevnadsskydd, gör upp eld med pinnar, flår och styckar ett djur, spårar, hittar utan karta och kompass, grundläggande vildmarkshygien och mycket mer.

Naturlivs överlevnadskurser är mer än en praktiska kurser i överlevnad. Det är helhetsupplevelser där fokus ligger på mötet med naturen, oss själva och gemenskapen. Vi vet att den viktigaste överlevnadskunskapen är möjligheten av att kunna uppskatta livet som det är. Och den bästa förberedelsen man kan göra inför att hamna i en överlevnadssituation är att ta väl hand om sina behov innan det sker.

Vi har anordnat överlevnadskurser vintertid tidigare

Läs mer om dem i dessa artiklar:
http://www.miljomagasinet.se/artiklar/110316-att-hitta-sig-sjalv-i-vildmarken.html
http://ekuriren.se/evelina/1.3839170-som-en-neandertalare-pa-jakt

Datum/tid: 13 Jan 14:15 - 15 Jan 16:00 2017
Plats: I en skog utanför Mölnbo, strax söder om Stockholm.
Kostnad: 2000kr

För att anmäla sig, skicka ett e-mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så skickar vi vårt infopaket och anmälningsblankett. För att anmäla sig så sätter man in halva kursavgiften på vårt konto och skickar tillbaka den ifyllda anmälningsblanketten. Först när man gjort detta är man anmäld och det är först till kvarn som gäller för de platser vi har.

Ring 072 036 86 82 - Niklas eller mejla oss gärna om du har några frågor.

Vi ses i skogen!

Johan och Niklas
Föreningen Naturliv