Höstlov i skogen - äventyr i vargarnas land! - 31 okt - 2 nov

höstlovskurs tumbUpplev hösten i skogen tillsammans och lär er grunderna för att överleva i naturen! Vi vandrar, paddlar kanot och smyger oss fram till lägret. Vi lär oss om ätliga och medicinala vilda växter. Vi flår och styckar ett djur, som vi sedan äter.

Skinnet gör vi en fäll av. I lägret gör vi upp eld, genom friktion mellan två pinnar, som vi lagar vår mat över. Vi tillverkar pilbågar och pilar. Vi leker roliga lekar och spelar musik tillsammans. Vi bygger skydd där vi sover under natten och kanske får vi höra vargarna yla till oss under stjärnhimlen.

Välkommen till vargarnas land - en resa tillbaka i tiden, till då vi levde som ett med naturen likt alla andra djur. Samtidigt reser vi in i nuet, bort från all stress och alla distraktioner i det moderna vardagslivet. En resa till den enkla och basala i livet, där vi har möjligheten att mötas på ett annat sätt.

Kostnad: 750kr vuxen, 500kr barn nr 1, 250kr barn nr 2, 125kr barn nr 3 osv (alla barn behöver en ansvarig vuxens sällskap)

En enkel stenålderskost ingår i priset och det finns även veganalternativ. Vänligen medtag ej egen kost.

För vårt infopaket med mer information och anmälan kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Ni kan även ringa oss på 0736789554 (Johan) och 0730425727 (Silje).

Vi ser fram emot att dela skogen med er!
Silje och Johan
Föreningen Naturliv


Länk till eventet på Facebook https://www.facebook.com/events/944888158988468/