Naturmedvetenhet - ursprunglig kommunikation

Naturmedvetenhet2017tumI tusentals år har människan levt som ett med naturen, i balans och harmoni med sig själva och sin omgivning. Vi nutidsmänniskor har den medfödda förmågan också – vi är alla ursprungsmänniskor innerst inne. Det enda vi behöver göra är att komma i kontakt med den delen av oss själva och ge den näringen den behöver för att växa.

Under den här helgen kommer du, omfamnad av naturen, att få en inblick i ett ursprungligt sätt att uppfatta, vara i och relatera till världen.
Naturen runtom oss är vår främsta vägledare och vi lär oss att höra vad den säger till oss. För att kunna göra det behöver vi öppna upp och bryta våra gamla invanda mönster. Vi behöver koppla om oss inombords, för att kunna se med nya ögon och höra med nya öron. Vi behöver återknyta till den medfödda och naturliga medvetenheten i oss.

Du kommer att genom olika övningar få uppleva världen från ett mer ursprungligt sätt att se den. Du kommer att få med dig övningar och verktyg som du sedan kan använda i din vardag, var än du är. Mer konkret kommer du tex att få öva på; utåtriktad meditation, att gå tyst som en skugga, kommunicera med djur och växter, tona in till naturen, hur du blir osynlig, bli medveten om vad som sker runtom dig, icke-verbal kommunikation, röra dig naturligt, uppfatta världen på andra sätt, komma ur huvudet och in i kroppen, bli ett djur, lyssna till din intuition, medvetenhet om dig själv och de andra i gruppen mm mm

Du kommer att få förberedande övningar innan kursen, som du kan göra hemma och börja ställa om dig till ett mer ursprungligt varande.

Kostnad: 2000kr
Datum: 21 - 23 april
Tid: 21 april kl 14.15 - 23 april kl 16.30

Modern stenålderskost ingår. Vi lever och sover ute hela helgen.

Utrustninglista fås vid intresseanmälan. För anmälan och mer info kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring Johan på 0736789554.


Mer info om oss som håller kursen finns på vår hemsida www.naturliv.org

Dags att leka, vi ses i naturen!
Föreningen Naturliv


Vi har även anordnat överlevnadskurser tidigare

Läs mer om dem i dessa artiklar:
http://www.miljomagasinet.se/artiklar/110316-att-hitta-sig-sjalv-i-vildmarken.html
http://ekuriren.se/evelina/1.3839170-som-en-neandertalare-pa-jakt

Johan och Niklas
Föreningen Naturliv